Magazin > VIP
15 ogledov

Pamelin NE

Poročila sta se 6. oktobra, Pamela pa si že želi ločitve.
1/2
Žurnal24 main
Na svoji spletni strani je Pamela Anderson objavila kratko in jedrnato novico, s katero se je najbrž odzvala na govorice o svoji nosečnosti.

Pamela Anderson je na spletni strani napisala kratek in odločen ne. Ni sicer jasno, na kaj se ta "ne" nanaša, predvidevamo pa lahko, da tako želi ustaviti širjenje govorice, da je tretjič noseča.

Andersonova se je dokončno odločila, da v zakonu z Rickom Salomonom ne bo zdržala. Sprva je decembra, po samo dveh mesecih zakona, napovedala ločitev, nato nekaj dni pozneje novico zanikala, zdaj pa si spet želi biti samska.

Salomon trdi, da je Pamela noseča
Rick je svojim prijateljem zaupal, da se Pam zaradi nosečnosti obnaša malce noro, in upa, da se bo pomirila ter da bosta ostala poročena. Zanimivo pri vsem pa je, da je Pamela ob vložitvi papirjev za ločitev navedla, naj Rick mesečno plačuje določeno vsoto denarja zanjo in ne za otroka.

Pred kratkim pa so plavolasko opazili v Vancouvru, ko je le nekaj dni po objavi, da se ločuje, nakupovala zlatnino. Izbrala si je uro rolex in si malce omilila bolečino.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.