Magazin > VIP
38 ogledov

Paparaci ujeli DiCaprijevega očeta

George DiCaprio
1/2
Profimedias
Leonardo DiCaprio ni želel, da bi ga ujeli v družbi očeta, čeprav sta si zelo blizu.

Leonardo in George DiCaprio sta skupaj kosila na Beverly Hillsu, ko so ju ujeli fotografi. Zakaj točno se Leo ni želel fotografirati v družbi očeta, ni znano. Dejstvo je, da sta, kljub temu, da je George Leovo mamo Irmelin zapustil, ko je bil zvezdnik star eno leto, v dobrih odnosih. Leonardo je očeta že večkrat povabil na premiere svojih filmov, se je pa DiCaprio starejši za razliko od Irmelin rdeči preprogi raje izognil.

George, ki se ukvarja z založništvom in animacijo, in Irmelin sta se spoznala med študijem. Po tem, ko je zveza razpadla, je morala Irmelin trdo garati, da je lahko preživljala sebe in sina. Živela sta v revnem delu Los Angelesa, kjer so bile droge, prostitucija in nasilje del njunega vsakdana. "Odraščal sem v zelo revnih pogojih. Poznam tudi drugo stran,“ je nekoč izjavil zvezdnik, ki se tudi zaradi izkušenj iz otroštva ni nikoli dotaknil drog in se izogibal kriminalu.

Leonardo očetu ni zameril, da je njegovo mamo zapustil za drugo žensko. "Če ne bi bilo mojih staršev, in to obeh, tega ne bi počel,“ je že pred časom izjavil Leonardo in dodal, da se lahko za svojo kariero še zlasti zahvali materi. "Podpirala je tega 12-letnega otroka, ki je nekoč izjavil, da želi postati igralec. Čeprav je bilo vse skupaj smešno, me je vozila na vse te avdicije. Njej se lahko zahvalim, da sem igralec.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.