Magazin > VIP
224 ogledov

Patricka Swayzeja žena zlorabljala?

Lisa Niemi Patrick Swayze FameFlynet
Zakon, ki je v Hollywoodu veljal za pravljičnega, naj bi bil v resnici bolj podoben nočni mori …

Tesen prijatelj pokojnega zvezdnika Patricka Swayzeja, ki je leta 2009 umrl zaradi raka na trebušni slinavki, o igralčevi vdovi Lisi Niemi ne najde lepih besed. Lisa, ki je bila z zvezdnikom poročena 34 let, naj bi namreč poskrbela, da so bili Swayzejevi zadnji meseci grozljivi.

Swayze naj bi bil namreč njen zapornik. Niti njegova mama ni smela k njemu, neimenovani vir povzema Radaronline, ki poleg tega poroča, da naj bi Lisa svojega moža večkrat prevarala, tudi z ženskami. "Ona ga je tepla, on pa je tolkel po zidovih in pohištvu. Veliko sta se prepirala – uničevala sta hotelske sobe, avtomobile, svojo hišo … Bilo je nasilno,“ je spletni strani povedal vir in dodal, da je bila do igralca nasilna tudi po tem, ko je zbolel za rakom. "Ko je zbolel, se ni mogel več braniti.“

Vir tudi trdi, da je Lisa, ki naj bi imela nadzor nad vsem, kar je bilo povezano z igralcem, za moža skrbela le takrat, ko je bil v bližini Patrickov mlajši brat Donnie, ki je zvezdnika menda večkrat našel ležati v lastnih iztrebkih.

Pred enim letom se je sicer pisalo o sporu med Niemijevo in Patrickovo družino, ki je želela na igralčevem posestvu odpreti muzej, a je njegova vdova ranč prodala.

Portal, ki poroča o nasilju v hiši Swayzejevih, je sicer že večkrat objavljal informacije, ki so se izkazale za neresnične, treba pa je priznati, da so se mnoge vesti, o katerih so prvi pisali in so se zdele neverjetne, na koncu izkazale za resnične.

Kakor koli že, Lisa se je leta 2014 spet poročila, in sicer z draguljarjem Albertom DePriscom.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 6
  • Lavdan 17:51 15.junij 2016.

    Česa vsega si ljudje ne izmislijo, da bi prišli v medije, ker drugemu to tako ne koristi.

  • leonardo 13:35 14.junij 2016.

    Po njenem ksihtu sodeč je možak res moral nastradati. Le kako jo drugi mož ni spregledal?

  • Janez_53 10:35 14.junij 2016.

    Ubogi revež, ali ti res nobena noče dati? Boš pač delal na roke...