Magazin > VIP
27396 ogledov

Pevčeva mati objavila grozne posnetke iz sinovega doma, ker meni, da so ga ubili

aaron carter
1/2
Profimedia
Aaron Carter je umrl novembra.

aaron carter | Avtor: Profimedia Profimedia
Novembra lani je odjeknila vest, da je v 35. letu starosti umrl pevec Aaron Carter, mlajši brat Nicka Carterja, pevca skupine Backstreet boys.  

Zvezdnik je umrl v svoji hiši v Kaliforniji. Njegove posmrtne ostanke so našli v kopalni kadi.

Carter, ki se je mnoga leta boril z odvisnostjo od drog, naj bi umrl zaradi prevelikega odmerka. Mrliški oglednik je njegovo smrt označil za nesrečo, to trdi zvezdnikova mama, ki pa je prepričana, da gre za umor. 

Da bi policija ponovno odprla preiskavo, je objavila posnetke iz sinove hiše, ki so nastali po njegovi smrti. "Še vedno poskušam doseči pravo preiskavo smrti mojega sina Aarona Carterja," je zapisala na Facebooku. "Te fotografije s prizorišča smrti želim deliti z vami, ker je mrliški oglednik primer označil za nesrečo zaradi prevelikega odmerka drog."

Los Angeles Times sicer poroča, da uradni vzrok smrti še ni potrjen in da mrliški oglednik čaka na izsledke toksikoloških preiskav. Policija je potrdila, da primer preiskuje tudi oddelek za umore. "Do danes med preiskavo ni bilo odkritih nobenih dokazov, ki bi kazali na zločin. Na rezultate obdukcije gospoda Carterja še čakamo. Preiskava še poteka.”

Carterjeva mama pa vztraja, da preiskovalci sinove hiše niso obravnavali kot kraj zločina, ker je bil Carter odvisnež. "Poglejte fotografije. Ni jih posnela policija, ki je ljudem dovolili vstopanje in odhajanje iz hiše," trdi mama, ki tudi pravi, da je sin prejemal grožnje s smrtjo. "Organi pregona nas niso jemali resno," je nadaljevala. "Vsem so dovolili, da tacajo po tem, kar bi morala biti preiskava. Zaradi duševne bolezni mojega sina in težav z zdravili na recept so si želeli preprostega zaključka primera, s katerim se niso imeli časa ali volje ukvarjati," je še dodala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.