Magazin > VIP
4658 ogledov

Pevec grozil, da bo umoril bratovo nosečo ženo

aaron carter, nick carter Profimedia
Prepad med znanima bratova je vse večji.

Nick Carter, član skupine The Backstreet Boys, in njegov brat Aaron že nekaj časa nista v dobrih odnosih. Kot kaže, se v  bližnji prihodnosti to tudi ne bo spremenilo.

Nick je namreč na Twitterju zapisal, da sta s sestro Angel morala zaprositi za prepoved približevanja. “V luči Aaronovega vse bolj zaskrbljujočega vedenja in njegove izpovedi, da je razmišljal o tem, da umori mojo nosečo ženo in nerojenega otroka, nisva imela druge možnosti,” je zapisal Nick in dodal, da upa, da si bo njegov brat poiskal pomoč, preden bo ranil sebe ali koga drugega.

Aaron je na družbenih omrežjih potrdil, da je prejel prepoved. “Poskrbi zase. Nick Carter, opravila sva za vse čase,” je še dodal Aaron, ki trdi, da brata ni videl že štiri leta in da si snidenja nti ne želi. “Presenečen sem nad obtožbami. Nikogar ne želim raniti, še najmanj pa svojo družino,” je še zapisal.

Nick je pred nekaj dnevi v oddaji The Doctor šokiral z izpovedjo, da potrebuje šest zdravil, saj ima shizofrenijo, bipolarno motnjo, manično depresijo, trpi pa tudi zaradi tesnobe.

aaron carter Magazin Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.