Magazin > VIP
46615 ogledov

Pevec umrl grozne smrti

Tuji mediji objavili zvočne posnetke tik pred nesrečo, ki so naravnost grozljivi.

Kot piše Radar Online je zelo verjetno, da je country pevec Troy Gentry (član dua Montgomery Gentry) umrl grozne smrti. V javnost so prišli posnetki njegovih zadnjih minut življenja. Troy je namreč umrl med pristajanjem helikopterja, s katerim se je odpravljal na koncert.

Helikopter je nekaj minut lebdel v zraku, preden je strmoglavil. Stran The Blast je objavila video posnetek, v katerih se sliši, kako groznih je bilo zadnjih nekaj minut življenja pevca in pilota. Njegovega glasbenega partnerja Eddieja Montgomeryja ni bilo v helikopterju. Pilot je poklical na pomoč, saj naj bi prišlo do težav. Med lebdenjem in čakanjem na pomoč, je helikopter strmoglavil.

"Očitno ravnokar lebdi in čaka na pomoč gasilcev. Tehnične težave … trenutno lebdi. Čakata na gasilce, da pridejo, preden bo pilot skušal pristati," se sliši dispečerja na radiu.

V razbitinah so našli nezavestnega pevca in ga prepeljali v bolnišnico. Žal je Troy na poti v bolnišnico podlegel hudim poškodbam in umrl v rešilnem avtomobilu. Troy je za seboj pustil ženo Angie, njuno hčerko Kaylee in hčerko iz prejšnje zveze Taylor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.