Magazin > VIP
10754 ogledov

Pia na operacijski mizi

pia filipčič Facebook
Javila nam je, ali je z njo vse v redu.

Pia Filipčič, zmagovalka Big Brotherja, si je dala včeraj pri Estetiki Nobilis povečati zadnjico, poroča Nova. Pred posegom, ko smo govorili z njo, ni bila pretirano živčna, saj je vedela, da je v dobrih rokah. "Poseg bo izvedel dr. Miran Križančič. Malo sem seveda živčna, saj gre za operacijo pod splošno anestezijo, bolj kot živčnost pa me preveva navdušenje. Komaj čakam, da se zbudim z novo postavo,“ pa je Pia povedala za Zurnal24 in dodala, da se je za poseg odločila, ker v modi niso več suhice, ampak ženske z oblinami. "Obline in ritke sedaj vladajo svetu. Prej sem bila mnenja, da je suho in vitko lepše, sedaj pa sem postala ljubiteljica oblin. Ko sem izvedela, da je zadnjico mogoče napolniti z lastno maščobo, sem bila še toliko bolj navdušena in sem si rekla, zakaj pa ne, če imam možnost.“

Njena vzornica je Kim Kardashian. A brez skrbi. Pia si ni omislila tako velike riti, tudi zato ne, ker ji v zadnjo plat ne bodo vstavili vsadkov, ampak jo bodo napolnili z njeno maščobo. "Imam realna pričakovanja glede velikosti, saj si želim skladne postave. Pa tudi dovolj 'materiala' nimam za zadnjico Kimine velikosti,“ pravi Pia, ki se je v zadnjem času zaradi posega zredila za kar nekaj kilogramov, da bi bil rezultat posega čim boljši.

Največ maščob ji bodo sicer odvzeli s trebuha in hrbta. "Okrevanje ne bo dolgotrajno, bom morala pa paziti, da ne bom predolgo sedela ali pa spala na boku. Po 14 dneh bom verjetno lahko spet normalno živela."

Pia nam je medtem javila, da je vse potekalo po načrtih. Povedala nam je tudi, da ji je bilo po operaciji zaradi anestezije slabo, zato je ves dan počivala. "Presenetljivo dobro sem spala. Bolečine so po zaužitju protibolečinskih tablet izginile," pravi.

Tovrsten poseg stane 3500 evrov.

pia filipčič Magazin Prevoz.org: Pia Filipčič imela bizarno izkušnjo

Komentarjev 3
  • perhan63 17:53 19.december 2017.

    a kurac pa še ma..pederajsl

  • mižimaži 08:28 19.december 2017.

    kdaj si bo pa Elvis dal tiča odrezat ?...ap kastrirat ???