Magazin > VIP
35 ogledov

Pippa je kraljici trn v peti

Pippa Middleton Reuters
O Pippi Middleton se piše skorajda več kot o njeni slavni sestri, vojvodinji Catherine. Čeprav za medijski pomp, ki jo spremlja na vsakem koraku, ni kriva, jih je od kraljice dobila po prstih.

Do poroke Pippe Middleton pravzaprav nihče ni opazil. In če na poroki ne bi nosila prekrasne bele obleke, ki je lepo poudarjala njeno čvrsto zadnjico, bi mediji nanjo zelo hitro pozabili. Tako pa je še vedno v središču pozornosti, kar gre kraljici Elizabeti II. v nos.

In to tako zelo, da jo je prosila oziroma ji zaukazala, naj bo v javnosti malce bolj zadržana, saj se boji za dober sloves Windsorjevih. Njena ritka se namreč še vedno v rednih intervalih pojavlja v britanskih časnikih. Zaradi govoric o njeni domnevni romanci s princem Harryjem pa se je njena priljubljenost še povečala, zato kraljico skrbi, da bo njena "zadnja stran" še lep čas ostala najbolj priljubljena tema prvih strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.