Magazin > VIP
8207 ogledov

Pivčeva morala pretekli teden k zdravniku

Aleksandra Pivec Saša Despot
Ministrica Aleksandra Pivec se je odzvala na govorice.

Ministrica za kmetijstvo, Aleksandra Pivec, na katero letijo očitki zaradi nejasnih plačil ob gostovanjih po Sloveniji, zaradi katerih se mora bati tudi za svoj stolček predsednice stranke DeSUS, se je včeraj na družbenih omrežjih odzvala na govorice o svojem zdravju. Zaradi suma na okužbo s covid-19 je obiskala zdravnika. 

"V javnosti so te dni zaokrožile različne informacije, vezane na moje zdravstveno stanje. Naj vas potolažim, sem dobro in pripravljena na nove delovne izzive.  A da pojasnim - v četrtek na poti iz službe me je obšla slabost in dobila sem povišano telesno temperaturo. Zaradi odgovornega ravnanja sem obiskala zdravnika, da izločimo možnost okužbe z virusom Covid-19. Po negativnem izidu testa sem si vzela prosti dan za počitek in nabiranje novih moči za službeno pot v Nemčijo, na zasedanje ministrov EU, pristojnih za kmetijstvo. Od danes pa vse do torka bomo namreč ministri obravnavali pomembne teme na področju kmetijstva, podeželja in hrane v naslednjem programskem obdobju. Največji poudarek bo na temah povezanih z odpornostjo kmetijstva v obdobju kriz in z odgovori na obstoječe nove izzive, povezane z novo situacijo, ki jo je prinesla epidemija,“ je zapisala. 

Na zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 11
  • anica00 18:53 31.avgust 2020.

    Se je že pozdravila.

  • Janez 16:00 31.avgust 2020.

    Se mi nič ne smili, ker je sprenevedava prevarantka brez hrbtenice in je tudi bolezen namišljena, samo da bi se narodu smilila!

  • mirror 15:38 31.avgust 2020.

    Vedno ko pri nas koga zalotijo z roko v marmeladi, zaloteni kmalu zboli.