Magazin > VIP
109 ogledov

Planet TV: Kdaj bo zmagovalec Bilo je nekoč dobil denar?

niki Saša Despot
Planet TV, za katerega je bil vložen predlog za prisilno poravnavo, je Nikiju Pagonu obljubil, da bo denar, ki ga je zaslužil z zmago v šovu Bilo je nekoč, dobil do 10. avgusta.

Predlog za prisilno poravnavo je vložil Telekom Slovenije, ki ima v družbi 49-odstotni lastniški delež, in sicer zato, ker naj bi grški lastniki, ki upravljajo družbo, zavračali možnost dodatnega financiranja, podjetje pa je dolžno številnim dobaviteljem, mednarodnim partnerjem in zaposlenim. Med drugim še niso poravnali dolgov do produkcijske hiše Temma-X, ki je zanj snemala šov Bilo je nekoč in ki ima v lasti kmetijo, na kateri se je snemal šov Kmetija: Nov začetek. Planet TV bo Kmetijo letos snemal drugje.

Planet TV je sicer "dolžan“ tudi Nikiju Pagonu, ki je zmagal v šovu Bilo je nekoč. Denar naj bi mu nakazali 10. avgusta. Niki pravi, da o težavah Planeta ne ve nič, a se bo, če denarja do omenjenega datuma ne bo dobil, o njih pozanimal. Za Žurnal24 je tudi povedal, da mu televizija ni javila, ali se bo rok za izplačilo premaknil.

Odgovorov na naša vprašanja od Planet TV še nismo prejeli.

Komentarjev 1