Magazin > VIP
65 ogledov

Planet TV o Fakijevih težavah z zakonom

faki Planet TV
Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek, Fahrudin Čaušević, ki naj bi pretekli teden spet pristal za zapahi, s svojimi težavami močno presenetil ustvarjalce šova.

Zoper zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek, Fahrudina Čauševića – Fakija, je bila 20. junija 2016 na Okrožno sodišče v Ljubljani vložena obtožnica zaradi ropa v Ljubljani, pretekli teden pa je odjeknila vest, da naj bi ga policija aretirala zaradi vloma.

Faki, ki je v omenjenem šovu od samega začetka veljal za favorita, saj je bil med najbolj delavnimi kandidati, sotekmovalci pa so ga imeli radi tudi zaradi njegovega smisla za humor, nam je sicer o junijskih obtožbah povedal, da temeljijo na maščevanju neke osebe in da ni pričakoval, da bo stvar prišla tako daleč ter da bo dokazal, da ni kriv.

Pretekli teden Fakija nismo uspeli priklicati, njegova partnerka, Maruša, pa ni želela podati komentarja.

Mnogi so bili nad obtožbami šokirani, tudi ustvarjalci šova. “Novica nas je močno presenetila. Z njim smo namreč v času snemanja šova dobro sodelovali. Nobenih indicev ni bilo, ki bi lahko nakazovali na to, čemur smo priča zdaj,” je za Žurnal24 povedala Melinda Rebrek, producnetka Kmetije.

Komentarjev 18
  • ode 10:30 19.november 2016.

    Tudi v resničnostnem šovu "Bilo je nekoč" so imeli tipa, ki ima takšno zgodovino, da bi se zgrozili, če bi vedeli zanjo. Kako lahko taki izmečki javno nastopajo?

  • YASSIR 09:10 19.november 2016.

    enostavno bi zahtevali od zadnjih 50 ljudi da naj dostavijo potrdilo on nekaznovanosti in da se proti njim ne vodi nobeden postopek na sodišču in je zadeva rešenaoni namerno izbirajo takšne saj tdi Toplak je pravnomočno obsojen zaradi ...prikaži več nasilnega dejanja povzročitve težje poškodbepa so mu dali oddajota Melinda in srb Miloš ki sta vpletena v te šove sta pa res patrona

  • maxmaxlj 21:19 18.november 2016.

    vedno bolj