Magazin > VIP
5293 ogledov

Planetova strokovnjakinja s tem hrvaškim zvezdnikom na smučanju!

sonja javornik
1/5
Osebni arhiv
Sonja Javornik je velika ljubiteljica smučanja.

Da se Sonja Javornik znajde tako za kot tudi pred kamero, je sedaj izvedela vsa Slovenija. Trenutno lahko znano novinarko namreč spremljamo na Planet TV, kjer je ena od strokovnjakinj šova Poroka na prvi pogled. Sonja pa se ne zanima le za medčloveške odnose, ampak je tudi velika športna navdušenka. Strast do smučanja si deli s Perom Lovšinom in hrvaškim pevcem Sandijem Cenovim, ki sta ji pred kratkim delala družbo v St. Antonu.

"Letošnja sezona je bila bolj slaba, zato smo izkoristili, da lahko tam smučamo še v začetku aprila. Bilo je kar hecno - v Ljubljani že skoraj poletje, tam pa kar sneg, čeprav ga v vasi ni bilo do našega odhoda, ko je dejansko spet snežilo. Pera in Sandija dobro poznam, ker sem pač dolgo pokrivala glasbeno sceno. Pero je moj prijatelj, Sandi pa me je presenetil, ker je totalno 'kul', inteligenten in zabaven. Dopoldan smo smučali, popoldan pa smo se družili v izvrstnem hotelu Schwarzer Adler, ki ima celo zunanji bazen, kar je super, ker je pač fino, da si v gorah čim več na svežem zraku. Pa uživali smo v kulinariki. Ne samo, da imajo odlične restavracije na smučišču, tudi v hotelu je bila hrana okusna," je za naš portal povedala Sonja, ki je presenečeno ugotovila, da v hotelu dela veliko hrvaških in slovenskih natakarjev. "Zadnji večer nam je stregel Prekmurec Tadej, ki je poskrbel, da sta Sandi in Pero dobila dunajski zrezek, čeprav sploh ni bil na meniju. Skratka, Slovenci smo zakon!"

Trojica je bila z razmerami na smučišču zadovoljna, nam je še zaupala Sonja in dodala, da ji je družbo delal predvsem Sandi. "Sandi je imel pred tremi tedni operacijo kolena, tako da je bil malo bolj previden. Še dobro zame, ker sicer ne bi smučal tako počasi kot jaz, ki nisem taka ljubiteljica adrenalina. Peter je tudi previden, če so snežne razmere bolj zahtevne, čeprav sicer še vedno drvi po belih strminah, saj je nekoč smučanje treniral. Jaz sem pa nekaj srednjega, ampak sta me kar pohvalila … En večer sem jima pokazala še oddaje Poroka na prvi pogled. Oba sta sicer srečno poročena, tako da sta rekla, da ne potrebujeta mojih nasvetov," je v šali še dodala.
 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:00 13.april 2024.

    Pero uživa,drugi se pa slinijo zraven