Magazin > VIP
1154 ogledov

Po aretaciji serijskega morilca igralec čestital pokojni ženi

Patton Oswalt
Policija je ujela tako imenovanega "Golden State morilca“.

Ameriška policija je več desetletij iskala tako imenovanega "Golden State morilca", ki naj bi v sedemdesetih in osemdesetih letih preteklega stoletja zagrešil najmanj 12 umorov in 50 posilstev. Žena igralca serije The King of Queens, Pattona Oswalta, je o serijskem morilcu pisala knjigo, a je žal ni dokončala. Leta 2016 je Michelle McNamara namreč nepričakovano umrla. Oswalt je njeno delo dokončal in knjiga je postala prodajni hit.

Patton Oswalt Magazin Komik o dnevu, ko je doma našel mrtvo ženo

Golden State Killer | Avtor: Profimedia Profimedia


Igralec je prepričan, da jo je prebrala tudi policija, "četudi tega ne bo priznala“. V sredo so namreč sporočili, da so po analizi DNK aretirali nekdanjega policista, 72-letnega Josepha Jamesa DeAngela, za katerega menijo, da je iskani morilec.

"Uspelo ti je, Michelle,“ je Oswalt povedal v videu, ki ga je objavil na Instagramu. Policija se je na knjigo že odzvala. Povedali so, da v njej ni bilo informacije, ki bi "neposredno vodila do aretacije“.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.