Magazin > VIP
136035 ogledov

Po grdi ločitvi od znanega Slovenca drastično shujšala

Vanja Fras Instagram
Vsem ženskam sporoča to.

Konec lanskega oktobra je odjeknila vest, da se po 25 letih skupnega življenja ločujeta nekdanji smučarski skakalec Damjan in Vanja Fras. Vanja je takrat za revijo Lady povedala, da je Damjan odšel brez slovesa, medtem ko je bila v službi. Priznala je, da je bila njegova odločitev zanjo velik šok in bolečina, a da ima ob sebi veliko sorodnikov in prijateljev, ki jih v težkih trenutkih stojijo ob strani. 

Vanja pa je pred kratkim na Instagramu objavila fotografijo svoje preobrazbe, na kateri je skoraj neprepoznavna. Za Žurnal24 je razkrila: “Poleti leta 2022 sem opazila, da imam težave v zakonu. Zato sem se odločila za spremembo na sebi in v sedmih mesecih shujšala 20 kg. Pazila sem, kaj jem. Bila sem velik sladkosned in sladkarije sem zamenjala s konzervo graha in čičerike. Ni pa to samo telesna preobrazba, to je tudi pokazatelj, kako sem se soočila z razhodom,” nam je zaupala Vanja, ki je ob razhodu zaradi pomanjkanja apetita izgubila največ kilogramov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Fras (@vanja_fras)

Vanja vsem ljudem, ki ob razhodu ostanejo sami sporoča: “Ni treba bežati v antidepresive in se zapirati v stanovanje. Potrebno si je priznati, da mi je težko in da potrebujem objem. Ni sramotno, da poiščemo pomoč v obliki pogovora,” je priznala Vanja, ki je povedala tudi, da je srečna, ker ima okrog sebe močan krog prijateljev, družino, psihoterapevta, k njenemu dobremu počutju pa prispevata tudi meditacija in joga.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 08:21 23.marec 2024.

    Logicno, ko se zenska zanemari, moz gre drugam.

  • andrija 06:21 23.marec 2024.

    ni bilo pomankanje apetita samo sladkarije si je nehala kupovati

  • andrej084 18:39 22.marec 2024.

    Ura teče, nič ne reče... da pa je odšel brez slovesa in celo kreganja pa pomeni, da je bil že dolgo časa v razmišljanju, ko se enkrat nabere kritična masa, pa greš. Baba naj pa razmislja, kaj je delala narobe...