Magazin > VIP
37703 ogledov

Po javnem zapisu bivšega se je Karin Škufca oglasila

Karin Škufca Instagram
"Če ne poznate zgodbe, zakaj obsojanje?“

Ena najbolj slavnih slovenskih manekenk, Karin Škufca, je pred nekaj dnevi postala mamica deklice. Še pred veselim dogodkom pa se je razvedelo, da sta se s soprogom, Andrejem Merteljem razšla. 

Tudi po rojstvu otroka pa se očitno stvari niso uredile. Mertelj se je pred nekaj dnevi spet oglasil na družbenem omrežju in zapisal, da deklice še ni videl in ni imel možnosti, da bi sodeloval pri izbiri njenega imena. Kot je zapisal, naj niti ne bi bil naveden na rojstnem listu kot otrokov oče.

Karin je molčala, sedaj pa se je le oglasila. "Ne samo v mojem primeru, tudi na splošno bi bilo zares lepo, če bi pokazali več humanosti, bili manj nestrpni ter privoščljivi. Če ne poznate zgodbe, zakaj obsojanje? Zazrite se vase; če lahko pomagate in ste sposobni podeliti kakšno lepo besedo, dajte! Življenje piše lepe zgodbe, velikokrat pa tudi zelo grde in žalostne. Ne otežujte situacij popolnim tujcem samo zato, ker se vam zdi, da je zgodba od vas oddaljena in se vi sami nikakor ne morete znajti v podobni. Raje objemite bližnjega. Vaša duša se bo počutila lepše,“ je zapisala na Facebooku.

Pravi tudi, da se zahvaljuje vsem, ki so ji stali ob strani, in da se je marsikdo izkazal za škodoželjnega. "Borila sem se in še naprej se bom, za svojo princeso. Kar sva prestali do sedaj, je grozljivo. A hkrati občudovanja vredno, da sem zmogla in bila tako zelo močna, da je kljub grožnjam in pritiskom moja deklica na svetu,“ pravi Karin, ki je jezna tudi na medije, ki so posegli v njeno intimo. 

Cel zapis, v katerem je načela tudi temo, da v rojstnim listu ni očetovega imena, si lahko preberete na njenem profilu na Facebooku. 

Komentarjev 5
  • Majazmaja 20:31 19.februar 2020.

    A je dojela, da ji 30 let starejši bivši mož ne bo dal tisočakov preživnine in da bo morala po porodniški v kakšno službico? Res grozljivo! :)

  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 19:10 19.februar 2020.

    Jabolko ne pade daleč od drevesa ...

  • Avatar vec
    vec 13:48 19.februar 2020.

    če se javno izpostaviš zakaj potem začudenje ob odzivih, ki ti niso po godu, v smisli ne poznaš me, si popolni tujec in grdo govoriš o meni ?? Ja madona sej noben te ni niti hotel spoznat, zakaj sploh objava ...prikaži več in slikca ipd. Če pa ti tega NISI hotela, potem pa toži tistega ki je objavil. ADACTAn in nehat kokodakat kok je hudo.