Magazin > VIP
28086 ogledov

Po ločitvi: To je gospodična, s katero je Tibor preživel počitnice

Tibor Baiee POP TV
Odkar sta šla z Ano Hrovat narazen, se Tibor Baiee ukvarja predvsem s tem, da si življenje spet postavi na noge.

Tibor Baiee in Ana Hrovat sta spomladi šokirala z novico, ki sta jo kar lep čas skrivala pred mediji, da sta se razšla, a da oba še vedno ostajata povezana v dobro njune hčerke Noemi. Po slabem letu od razhoda in vročem poletju, nas je zanimalo, ali Tiborju srce že greje nova ljubezen?

Tibor in Ana Magazin Tibor razkril, kaj je bil razlog za razhod

"Ne, ne razmišljam o tem, niti nisem pripravljen. Seveda pa možnosti ne izključujem, če se zgodi, se zgodi. Zaenkrat si skušam urediti življenje in se posvečam temu. Pa tudi, če bi kakšno spoznal, bi se moral res trdno prepričati, da je prava in da bom z njo celo življenje, preden bi jo spoznal z Noemi," nam je zaupal Tibor, ki je letošnji oddih preživel prav s hčerko. "Prav zasvoji te, komaj čakam, da zraste in da bova lahko še več časa skupaj. Letos smo z mojo mamo in prijateljem ter njegovo družino odšli za podaljšan vikend na Pag. Prvič sem bil tako sam z njo, Noemi pa je zelo uživala tudi v druženju z prijateljevimi otroci,"  je še dodal nekdanji tekmovalec šovov Big Brother in MasterChef. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice