Magazin > VIP
29487 ogledov

Ogledu posnetkov sledila ločitev: Sedaj znano, kaj je pevec slišal

sophie turner Profimedia
To naj bi rekla Sophie Turner.

V začetku septembra je prišla potrditev, da se pevec Joe Jonas in igralka Sophie Turner ločujeta. Par, ki se je spoznal leta 2016, poročil pa tri leta pozneje, ima dve hčerki.

Ločitvene dokumente je vložil pevec. TMZ je pisal, da je vedel, da je njegovega zakona nepreklicno konec, ko si je ogledal posnetke varnostne kamere. Dolgo se je ugibalo, kaj je videl oziroma slišal, sedaj pa so na dan prišle nove podrobnosti. Sophie naj bi pred prijateljem "izrekla nekaj ne preveč prijaznih besed" o možu, trdijo viri. Kaj točno, še ni znano, je bilo pa dovolj, da je zvezdnik potegnil črto. Zakon je bil menda že vsaj pol leta v krizi. Par naj bi imel povsem različna življenjska stila. "Ona se rada zabava, on je rad doma," je povedal vir. 

Sophie so sicer kmalu po uradni potrditvi govoric ujeli v nekem lokalu v Veliki Britaniji. Kakšne volje je bila, lahko vidite TUKAJ

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.