Magazin > VIP
20453 ogledov

Cel svet govori o njeni ločitvi, igralka pa takole ...

sophie turner
1/4
Profimedia
Osredotoča se na svojo srečo.

joe jonas, sophie turner | Avtor:
Ta teden sta pevec Joe Jonas in igralka Sophie Turner potrdila govorice, da je njunega štiriletnega zakona konec. 

"Po štirih čudovitih letih zakona sva se sporazumno odločila, da se ločiva. Veliko je namigovanj o vzrokih, a gre za skupno odločitev. Iskreno upava, da bodo vsi spoštovali našo željo po zasebnosti - tako za naju kot za najina otroka," sta zapisala v sporočilu za javnost. Par ima dve hčerki, stari tri in eno leto.

Kot smo poročali, sta otroka za zdaj pri očetu, saj igralka, znana iz serije Igra prestolov, na Otoku trenutno snema nadaljevanko Joan. 

Od ločitvenega stresa si je očitno že opomogla. V javnost so prišli posnetki, na katerih se 27-letna lepotica kljub slabim novicam v nekem baru veselo smeje in nazdravlja. Govori se, da je bil eden od razlogov za konec tega slavnega zakona tudi njena želja po zabavah, medtem ko je Joe raje ostajal doma. Sophie se je v zakonu menda počutila ujeto. Imela je občutek, da veliko zamuja, saj se je mlada poročila in postala mama.

Ločitvene dokumente je vložil Joe, potem ko si je ogledal posnetke varnostne kamere. 

 

Komentarjev 1
  • chevap 12:14 10.september 2023.

    Ej iskreno Kake laži, jaz se sigurno nisem pogovarjal o njeni ločitvi niti moja partnerka, zato SIGURNO NI Cel svet o tem govoril, predlagam spremembo naslova.