Magazin > VIP
28 ogledov

Po podelitvi zlatih globusov počilo

lady gaga, taylor Profimedias
Taylor Kinney nad Leonarda DiCapria.

Video in fotografije, na katerih se igralec Leonardo DiCaprio, ko se ga dotakne Lady Gaga, nakremži, so že med podelitvijo zlatih globusov postali hit na spletu. Še Leo je bil presenečen, kako hitro so se širili po Twitterju in drugih družbenih omrežjih. Igralec, ki je dobil nagrado za vlogo v filmu Povratnik, je pozneje razložil, da se je spačil, ker ni vedel, "kaj je šlo mimo" njega.

leonardo dicaprio, lady gaga | Avtor: Profimedias Profimedias


Zaročenec Lady Gaga, Taylor Kinney, se njegov odziv ni zdel niti najmanj smešen, zato ga je po podelitvi – na zabavi Fox/Hulu - ustavil in mu jih menda napel. "Tayor ne bo dopustil, da bi se norčevali iz njegove bodoče žene. To je bil njen trenutek, za to nagrado je trdo garala,“ je povedal vir. Kinney naj bi od Leonarda zahteval, da se pevki opraviči, saj je bil njegov odziv nesramen in zelo neprofesionalen.

Vir blizu Lady Gaga, ki je dobila nagrado za vlogo v seriji Ameriška grozljivka, pa je povedal, da se je zvezdnica namenoma zaletela v igralca. "Leonardo je o njej že pred šovom govoril slabo, saj je prepričan, da si nagrade ne zasluži. O tem je bila očitno obveščena,“ je povedal omenjeni vir in dodal: "To bi ignorirala, a se je Leo, ko so jo razglasili za zmagovalko, začel tako na glas smejati, da so ga slišali na drug konec dvorane. Delal je sceno, Gaga pa ga je hotela utišati.“

Komentarjev 1
  • marabunta 09:44 12.januar 2016.

    uf, kakšne probleme imajo nekateri....bolniki...važno, da se piše in govori, pa tudi, če gre za traparije