Magazin > VIP
33753 ogledov

Po razhodu s partnerjem igralka shirala

anna faris
1/7
Kaj se je zgodilo s priljubljeno zvezdnico?

Paparaci so zvezdnico Anno Faris ujeli v kratkih hlačah in posnetki so strašljivi. Zvezdnica je namreč izredno suha, še zlasti njene noge so tanke kot vžigalice.

Anna je kilograme začela izgubljati kmalu po koncu njenega zakona s Chrisom Prattom, ki se je junija poročil s Katherine Schwarzenegger.

Igralka je oktobra objavila fotografijo iz kopalnice, na kateri je prav tako kazala svoje noge. Posnetek je zaradi kritik, da je presuha, pozneje izbrisala. 

Viri pravijo, da njene prijatelje skrbi zanjo. Menijo, da njeno zdravje peša in da še vedno ni prebolela Pratta, s katerim sina, čeprav je že nekaj časa v novi zvezi. "Anna veliko pije,“ je lani o njej povedal neimenovani vir. Njegove besede je takrat potrdil tudi neki drugi vir: "Nima zdrave prehrane in že navsezgodaj pije alkohol.“

Chris in Anna sta se spoznala med snemanjem filma leta 2007 in se dve leti pozneje poročila na Baliju. Avgusta 2012 se je rodil njun sin.

Zadeve so se precej hitreje odvile me Katherine in Chrisom. Junija 2008 sta se spoznala, eno leto pozneje pa sta že stopila pred oltar. Mudilo se jima je menda predvsem zato, ker sta se kot zavedna kristjana do poroke odrekla telesnim nasladam. 

anna faris Magazin Anna Faris med prazniki za las ušla smrti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.