Magazin > VIP
16770 ogledov

Po škandalu zaradi posnetka ženinega mednožja naš športnik objavil novo dekle

tim kevin ravnjak Mediaspeed
"Puščavska ljubezen."

Za našim olimpijcem, deskarjem na snegu Timom Kevinom Ravnjakom, je pestro leto. V začetku leta je povzročil enega največjih škandalov 2023, ko je na spletu objavil posnetek mednožja svoje žene Nine Klinar. Ni šlo za napako, ampak maščevanje.

Par, ki ima hčerko, se je namreč razšel in razhod je bil grd. Nina je januarja potrdila, da lahko Ravnjak hčerko po odločitvi sodišča vidi le enkrat tedensko za 45 minut na centru za socialno delo, in to pod nadzorom.

"Bila sem v šoku, ki je trajal več dni. Isti dan sem imela psihoterapijo. Zanimivo je bilo, da sem samo sedela in se gledala. Povedala sem, kaj se je zgodilo, a preprosto nisem imela besed. Nisem vedela, kaj naj rečem ali si mislim," je o škandalu dejala Nina. Več o njeni plati si lahko preberete na tej povezavi

Kevin se je zavil v molk, sedaj pa na Instagramu objavil posnetek z novo simpatijo, ki ga liže po obrazu. Fotografijo je pospremil z besedami: "Puščavska ljubezen." Par se očitno nahaja v Ameriki. Fotografija je namreč nastala v nacionalnem parku Joshua Tree.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

 

Komentarjev 3
  • Kondor 16:37 08.december 2023.

    Vse jasno zakaj ni mogla z njim živeti. Še pes s psihopatom noče živeti ne, da bi zdrava normalna žanska.

  • Majazmaja 16:33 08.december 2023.

    Katera sploh želi biti s tem tipom, po tem, kar je naredili Nini?! Pa to, da otroka lahko vidi samo na CSD-ju pod nadzorom, tudi pove vse o njem. Gnus od tipa.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 16:27 08.december 2023.

    OBJAVIL je novo dekle?! Kateri Neopismenjeni Kvazi novinarček lahko napiše tako Nebulozo na KUB!!!!?