Magazin > VIP
17614 ogledov

Po smrti tekmovalke Kmetije: Zato je tistega večera sedla za volan

edita ptičar Facebook
En mesec po nesreči sta spregovorila Editin oče in prijateljica.

Hrvaško je decembra pretresla novica, da je v prometni nesreči življenje izgubila 24-letna Edita Ptičar, ki je lani tekmovala v hrvaški različici šova Kmetija oziroma "Farma". Po poročanju hrvaške spletne strani 24sata se je nesreča zgodila v mestu Topolje. Avtomobil Audi 80, ki ga je vozila Ptičarjeva, je zletel s ceste. Edita je umrla na kraju nesreče, njen 26-letni sovoznik, ki je bil lastnik vozila, pa je bil težje poškodovan.

Za 24sata sta sedaj spregovorila Editin oče Tihomir in prijateljica Daria. "Od nekdaj je bila temperamentna, iskrena, zgovorna in odličnjakinja,“ je izjavil njen oče in dodal, da je bila Edita polna življenja in vedno pripravljena pomagati drugim.

Slednje je potrdil tudi Matijas Dovranić, ki je tiste usodne noči sedel v avtu, v katerem je življenje izgubila 24-letna resničnostna zvezdnica. Za Jutarnji je povedal, da je tistega večera popival, zato ni želel sesti za volan, ampak je nameraval prespati v audiju. Edita o tem ni želela slišati nič. Sedla je na voznikov sedež, da bi prijatelja odpeljala domov, a na cilj žal nista prispela. Matijas se nesreče sicer ne spominja.

Editina prijateljica Daria je povedala, da se je Edita šova Kmetija zelo veselila in da je bila zadovoljna s svojim nastopom. Šov ji je menda zelo pomagal, med drugim naj bi zaradi njega spremenila mišljenje o določenih stvareh, zaradi oddaje pa je postala tudi močnejša oseba.

Edita je imela veliko ciljev, še pravi Daria. "Zadnja leta je imela veliko ambicij, najbolj pa si je želela postati mama.“ "Bila je krasna oseba, polna sreče, topline in ljubezni,“ še pravi Daria, ki se je v pogovoru z zgoraj omenjenim spletnim portalom še spomnila, da je Edita želela postati pevka. "Imela je prekrasen glas. Ves čas je pela in nas zabavala.“

 

Komentarjev 3
  • Janez_53 14:10 18.januar 2019.

    Vam je pretežko napisati nezavajajoč naslov članka??? Vi še vedno mislite, da smo s Hrvati v isti državi in pišete tako, kot da se gre za domače dogodke? Čas je, da dokončno pretrgate popkovino!