Magazin > VIP
49 ogledov

Po žaljivki: Melanijin odvetnik udaril nazaj

melania trump, donlad trump Profimedias
Prva dama ZDA, Melania Trump, je doslej molčala, ko so napadali njo in njenega sina Barrona, a Trumpovi je tega sedaj dovolj.

Po poročanju Page Six Trumpova že sestavlja skupino ljudi, s katerimi se bo borila proti neprimernim opazkam.

Nazadnje se je prve dame lotila ameriška voditeljica Chelsea Handler, ki je izjavila, da Melania slabo govori angleško. Na to žaljivko se je sedaj odzval odvetnik Trumpovih, Michael Cohen. "Chelsea Handler je lahko sram, da je na tako podel način napadla našo prvo damo. Naj vas njen naglas ne zmede, Melania je pametna in artikulirana ženska. Naša prva dama govori več jezikov, mislim, da kar pet. Koliko jezikov pa ti govoriš, Chelsea?“

Na nesramnosti, ki so po inavguraciji letele na 10-letnega sina ameriškega predsednika, pa se je v torek odzvala Bela hiša. V sporočilu za javnost so zapisali, da velja dolgoletna tradicija, da se otrokom predsednikov omogoči odraščanje izven političnega cirkusa.

Komentarjev 17
  • Žurnalček 14:01 29.januar 2017.

    Pozabil . Govorim angleško , odlično hrvaško čisto in v 3 narečjih ter srbsko čisto in enem narečju. Balkanske obvladam tako odlično , da nisem bil glih prevajalec v vojni , kjer ena napaka ni pomenila 5% manj od plače ...prikaži večče ampak življenje !

  • Žurnalček 13:50 29.januar 2017.

    Eno je, ko nekdo od doma govori še en jezik , drugo pa je , ko se ga nauči . Zakaj misliš , da balkanski niso jeziki oz. sploh veš kakšne so razlike med Hr. in Sr. Očitno ne veš, ...prikaži več, da gre za dva različna jezika , tako kot Slovaški in Češki !Ko se naučiš zaradi bivanja v neki državi njihovega jezika , še ne pomeni , da ga obvladaš ampak , da se lahko za silo sporazumevaš . Poglej npr. rojene BiH-ovce , kako lupajo Slovenštino , tako lupajo tudi tisti tuji jezik , ki se ga naučijo z bivanjem v drugi državi !

  • Žurnalček 13:42 29.januar 2017.

    Sam štacune so na desnem !