Magazin > VIP
17022 ogledov

Poglejte dekle Tigerja Woodsa! Presenečeni?

tiger woods
1/2
Tiger Woods ima novo dekle, ki njegovim bivšim ni prav nič podobno.

Igralec golfa Tiger Woods naj bi bil v zvezi z Erico Herman, menedžerko restavracije The Woods bar and grill. Da je zveza postala resna, se je pokazalo pred nekaj dnevi, ko je temnolaska Tigerja pospremila na President's Cup Tournament.

Prej grel dolgonogi svetlolasi, zdaj drobno temnolasko

Kot poročajo mediji, sta se golobčka stiskala, se naokoli sprehajala z roko v roki, se crkljala in veliki smejala. Erica je na dogodek prišla z akreditacijo, ki jo dodelijo dekletom ali ženam igralcev, kar je takoj vzbudilo zanimanje medijev. Da ne gre za bežno razmerje, se je pokazalo tudi med otvoritveno slovesnostjo, med katero je drobna Erica sedela med ženami igralcev, s katerimi je veselo pozirala fotografom.

Upamo, da bo ta zveza zdržala dlje kot Tigerjevi prejšnji. 41-letnik je bil poročen s svetlolaso manekenko Erin, od katere se je ločil leta 2010, ko je dolgonoga lepotica spoznala, da jo je varal z različnimi ženskami. Nato se je igralec golfa zapletel s smučarko Lindsey Vonn, a tudi njej menda ni ostal zvest. Maja se je o njem spet veliko pisalo, ker je zaspal za volanom. Aretirali so ga zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc, a se je izkazalo, da je Tiger slabo prenesel zdravila proti bolečinam.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.