Magazin > VIP
117281 ogledov

Poglejte, kako kratko krilo je oblekla naša poslanka

Eva Irgl v mini krilu Reševalni pas/Twitter
Naša poslanka Eva Irgl je na spletnem omrežju objavila vročo fotografijo.

"Mačka, lajkam, rokerka," so zapisi pod fotografijo, objavljeno na Twitterju, na kateri poslanka Eva Irgl nosi zelo kratko krilo. Ob fotografiji je zapisala "Poletni rock’n’roll …"

Erika Mubi in Damijan Smolak Magazin Pri nas vse bolj moderno, da se iz šov biznisa selijo v parlament

Eva Irgl to poletje redno objavlja fotografije z dopusta. Znano je, da se je s svojim izbrancem, glasbenikom Davorjem Božičem, potikala po Italiji, bolj natančno v Umbriji. S svojimi sledilci je delila vtise o potepanju po Italiji, podprte s fotografijami, na katerih ne skriva, da redno telovadi.

Eva Irgl v mini krilu | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Barbara Klajderič Magazin Foto: Za poslanske stolčke se tokrat bori en kup lepotic

Poslanka Eva Irgl in glasbenik Davor Božič, ki sta prijatelja že dvajset let, sta se pred leti spet našla in iz prijateljstva stkala ljubezensko zgodbo. Kot par sta letos dala prvi skupni intervju, v katerem sta med drugim povedala, tudi, kako rada preživljata dopuste: "Ne leživa na plažah, ne hodiva na takšne dopuste. Večinoma sva po kakšnih mestih in si ogledujeva znamenitosti. V tem res uživava. Oba imava rada arhitekturo in umetnost." Sodelujeta pa tudi v poslu, Eva je namreč spremljevalna pevka Davorjevega glasbenega projekta.
 

Komentarjev 20
  • endrug 12:50 24.avgust 2022.

    Še dobro, da ji velika očala zakrijejo faco. Drugače pa čestitke, da lahko nosi takšno oblekco.

  • Šimpo 10:42 23.avgust 2022.

    Odločno prestara za tako kratko krilo....

  • silvester1 10:31 22.avgust 2022.

    Gameboy. drugič glej kaj vse je ona naredila kot predsednica odbora za delo. in zdaj bo Boštjančič vzel denar delavcem s svojo davčno reformo tako da bomo tudi tisti ki imamo najmanjše plače dobili še manj