Magazin > VIP
21473 ogledov

Pogumno, Charlene: Takšne pričeske ni bilo še na nobenem dvoru

charlene, monako Profimedia
Monaška princesa Charlene je s svojo novo pričesko popolnoma zasenčila dogodek v palači.

Ker letos ne morejo prirediti tradicionalne božične zabave, se je knez odločil, da bodo otrokom darila predali pred palačo. Pri tem mu je pomagala žena Charlene in tudi njuna dvojčka Jacques in Gabriella. "Monako je vas. Vsi se med sabo poznamo. Božična tradicija, ki sta jo začela Rainier in Grace, ohranja povezanost celotne skupnosti. Obiskati palačo, srečanje s princem, priti na zabavo. Tega se kot otrok veseliš celo leto. Ko si starš, pa to deliš s svojim otrokom,“ je za People povedal Monačan, ki pa ga je letos pri razdeljevanju daril čakalo še eno veliko presenečenje.

42-letna princesa je svoje podanike namreč pozdravila z novo – pankovsko - pričesko. Princesa je znana po modnih kratkih pričeskah, tako drzna pa doslej še ni bila. Po levi strani je lepotica sedaj pobrita, poleg tega je spremenila tudi barvo las.

charlene, monako | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 4
  • glocokdo 17:33 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • maketar 14:00 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Avatar Kenneth_Taylor
    Kenneth_Taylor 11:49 17.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d d0ma. zaslužim 25 tis0č d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. .... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com