Magazin > VIP
20548 ogledov

Pokazala otroka: Ob videu Enriqueja Iglesiasa s hčerko se boste stopili

anna kournikova Profimedias
Lucy je nad očkom navdušena.

Pevec Enrique Iglesias, znan tudi po pesmi "I can be your hero, baby", je objavil video s svojo enoletno hčerko Lucy, za katero je njen očka res pravi junak. Kot boste lahko videli, 44-letnik točno ve, kako svojo malo princesko spraviti v smeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍🚌

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Pevec je večkrat javno povedal, da bolj srečen kot v objemu svoje družine ne bi mogel biti. Da bosta postala starša, sta zvezdnik in njegova partnerka, nekdanja teniška igralka Anna Kournikova, pred svetom skrivala. Presenečenje, da sta njuno zvezo decembra 2017 okronala dvojčka, Lucy ima brata Nicholasa, je bilo zato po vsem svetu veliko.

anna kurnikova Magazin Anna Kurnikova: Zgražajo se zaradi njene postave
Lepotec je pred časom povedal, da je otroka vključil celo v svoje glasbeno ustvarjanje. "Ko pridem iz studia, jima najprej zaigram otroško pesmico, nato pa svojo. Če ne zbežita, je to dober znak,“ se je pošalil in dodal, da je njegova Anna neverjetna mama. "Dobro se znajde, kadar začneta oba naenkrat tečnariti in jokati,“ je izjavil in pripomnil, da je čudovito biti oče.
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.