Magazin > VIP
7349 ogledov

Polona Jambrek priznala: "Všeč so nama bili isti fantje"

Špela in Polona Jambrek mediaspeed
Simpatična voditeljica in novinarka Pop In-a Polona Zoja Jambrek razkrila, kako bo praznovala letos …

"Letos bo praznovanje bolj okleščeno, običajno imamo družinsko praznovanje, nas je kar veliko, letos smo razmišljali, da bi se dobili po trenutno zelo popularnem zoomu. Imamo v družini nekaj rizičnih (zaradi starosti) članov, tako da pazimo," pravi voditeljica Polona Zoja Jambrek, ki je svoje najljubše darilo povsem nepričakovano dobila pred dvema letoma: "Dve leti nazaj je nekaj dni po mojem rojstnem dnevu 'prišla' v našo redakcijo mala mucica, ki sem jo vzela domov in je še danes z menoj. Takrat so mi vsi govorili, da je prišla kot darilo za rojstni dan."

Zelo lepo pa jo je lansko leto, ko sta praznovali 40 let, presenetila tudi sestra dvojčica, Špela in njen partner: "Lepo sta me z Matijo presenetila za polno obletnico, ko sem na rojstni dan delala in sta mi na recepciji v službi pustila darilce. Sicer sva imeli kot mlajši pravilo, da se, ker istočasno praznujeva, med seboj ne obdarujeva, sva pač skupaj slavljenki za druge."

Polona pravi, da si s sestro enakih daril še nista podarili, kar pa ne velja tudi za izbiro oblačil in celo fantov. "Na družinska srečanja sva že prišli z zelo podobnim plaščem ali puloverjem. Imava podoben okus, čeprav je Špela bolj športna, jaz pa imam rada vintage in mogoče malo bolj damski stil. Tudi isti fantje so nama bili všeč, da, ampak to pa je res že dolgo časa nazaj, ko sva bili najstnici. Potem pa so se najini okusi glede moških popolnoma razšli," še dodaja Jambrekova. 

Komentarjev 1
  • SVOBODA 16:24 25.december 2020.

    Rogovila od pokvarjenega fotra