Magazin > VIP
27 ogledov

Popolna ženska Cristiana Ronalda je Cheryl Cole

Cristiano Ronaldo
1/5
Žurnal24 main
Zvezdnik španskega Real Madrida Cristiano Ronaldo je razkril, da je Cheryl Cole njegova sanjska ženska in bi si jo želel peljati na vročo čokolado.

"Težko si je zamisliti primerno partijo za najbolj vročega moškega na svetu," se je pošalil nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, vendar 26-letnik vsekakor ne mara "deklet, ki se delajo glamurozne, ki se razkrijejo pod vplivom alkohola, plitkih žensk. Deklet, ki se oblačijo tako, da so njihove prsi ves čas na ogledu, in se trudijo, da bi bile vroče."

Cristiano, ki je sicer v zvezi z modelom za kopalke, lepotico Irino Shayk, meni, da je britanska zvezdnica Cheryl Cole ravno njegov tip punce, ker je čudovita, vendar prav nič pocestniška. Če bi bila le oba s Cheryl, ki se je nedavno vrnila k bivšemu možu, prav tako nogometašu Ashleyju Colu, samska. "Odpeljal bi jo na vročo čokolado," je priznal nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.