Magazin > VIP
4975 ogledov

Poročenega igralca ujeli med romantičnim sprehodom s to zvezdnico

Lupita Nyong'o, Joshua jackson
1/3
Profimedia
Fotografije, ki potrjujejo, da je med njima več kot le prijateljstvo.

Oktobra je odjeknila vest, da se igralec Joshua Jackson ločuje. To je bilo veliko presenečenje, saj se je zdelo, da je njegov zakon z britansko manekenko Jodie Turner-Smith, s katero ima hčerko, srečen. Ločitvene dokumente je vložila lepotica in kot razlog za ta korak navedla nepremostljive razlike

45-letnega zvezdnika pa so sedaj ujeli v družbi oskarjevke Lupite Nyong'o. Igralca sta se  v bližini kampa pri nacionalnem parku Joshua Tree med sprehodom držala za roke. Posnetkov zvezdnika še nista komentirala.

Joshua je torej sredi ločitvenega postopka, Lupita pa je bila do nedavnega v zvezi z voditeljem Selemo Masekelajem. Ljubezen sta potrdila decembra lani, končala pa se je avgusta, nekaj dni po njegovem 52. rojstnem dnevu. Konec sta potrdila oktobra. "V tem trenutku je nujno, da delim osebno resnico in se javno distanciram od nekoga, ki mu ne morem več zaupati. Znašla sem se s strtim srcem zaradi ljubezni, ki jo je prevara nenadoma ugasnila," je lepotica zapisala na Instagramu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.