Magazin > VIP
1022 ogledov

Velik šok: Ta lomilec src se ločuje

Joshua Jackson
1/4
Profimedia
Pa tako zaljubljena sta bila videti ...

Veliko presenečenje, v javnosti do ušes zaljubljena Jodie Turner-Smith in Joshua Jackson se ločujeta. Ameriški mediji poročajo, da je britanska igralka in manekenka zaradi nepremostljivih razlik vložila ločitvene papirje in zahteva skupno skrbništvo nad 3-letno hčerko Juno. Kot je znano, preživnine ne bo zahtevala, zakonca tudi naj ne bi imela predporočne pogodbe. 

Par se je romantično zapletel leta 2018, in če gre verjeti 36-letni dolgonogi lepotici, niti ona niti Joshua takrat nista verjela, da bo njuna zveza trajala. Vse se je namreč začelo s seksom za eno noč. Jodie je v neki pogovorni oddaji razkrila, da sta se spoznala na zabavi. "Videla sem ga, preden je on zagledal mene. Ko sem ga ugledala, sem si rekla: 'Njega hočem'. Ko me je videl, sem se pretvarjala, da ga nisem opazila," je o ljubezenskih začetkih povedala zvezdnica in dodala, da ji je sledil ves večer in jo na šarmanten način osvajal. "Poljubila sva se že prvi večer in od takrat sva skupaj ... Že tri leta," pa je o zvezi pred časom povedal Joshua. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice