Magazin > VIP
20724 ogledov

Poročeni znani Slovenec sedaj zaročen s Suzano iz Bara

suzana zeković Facebook
Ta znani Slovenec pa ne izgublja časa!

Luka Serdinšek Betlehem, ki smo ga spoznali v zadnji sezoni resničnostnega šova Kmetija, je zaročen z resničnostno zvezdnico, ki jo poznamo iz šova Bar, Suzano Zeković, kar je za marsikoga veliko presenečenje. Naj spomnimo, da je Luka še v jeseni, ko je bil na Kmetiji, močno pogrešal ženo in otroke. Kaj se je torej zgodilo, da je v tako kratkem času sprejel tako velike odločitve? "Če ni bilo za bit, je pa bilo za it. Sporazumno sva se razšla, ker med nama ni bilo več ljubezni. Ostala sva v dobrih odnosih," je razkril Luka. 

Suzana Zeković | Avtor: Instagram Instagram

Luka je Suzano spoznal konec leta v Ljubljani, na enem izmed koncertov. "Naslednjič sva se srečala marca in tako postala dobra prijatelja, iz tega pa se je razvila ljubezen," je zaupal Luka, ki je Suzano po nekaj mesecih zveze zaročil na Bledu. "Bil je ponedeljek poln nabitih čustev in sem vedel, da je to pravi trenutek, da jo zaprosim. Poklical sem jo, naj si zvečer vzame čas, ker imam za njo presenečenje. Peljal sem jo na Bled in jo iz srca zaprosil. Pristala je," je povedal.

Par se bo poročil 11. julija 2020, na Suzanin trideseti rojstni dan. "Poroka bo v dvorcu Rakičan, na katerega Suzano vežejo posebni spomini, saj je tam s svojo družino  nekaj časa živela. Obe s sestro Amelo sta bile dvoru Rakičan tudi rojeni. Takoj, ko sva videla dvorec, sva rekla, da je to kraj, kjer se želiva poročiti, saj naju je sam ambient, konji, narava in pozitivna energija prevzela," je še razkril. 

Luka sicer uradno še ni ločen, sta pa z ženo oba že podpisala ločitvene papirje in čakata le še poziv s sodišča, da postopek uradno zaključita, kot nam je zaupal.

Že v jesni pa bomo lahko spremljali novo sezono šova Kmetija, saj na Pop TV pravijo, da so priprave že v polnem teku. 

Luka Betlehem | Avtor: Instagram Instagram

Luka Betlehem | Avtor: Instagram Instagram

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • patron 14:05 05.julij 2019.

    jebiveter......

  • nizakej 10:54 05.julij 2019.

    Majstr ni glih neki biser, podobno usekan, kot ta princeska. Yuotube; Suzana Zeković.

  • Majazmaja 10:39 05.julij 2019.

    Za te ljudi slišim prvič. Kaj je s tipi, ki so v zvezi in z otroki, pa ne morejo obdržati oblečenih hlač? Ne rečem, da gredo narazen in potem v zvezo, ampak da skačejo iz partnerkine postelje k ljubici in ...prikaži več se z le-to medtem, ko so še poročeni, celo zaročijo? In kaj je ženskam, da gredo v zvezo s takim tipom? Se zavedajo, da skupaj s partnerjem / možem ne bodo dobile le njega in otrok, pač pa tudi njegovo jezno bivšo? Bivšo, ki je (po krivici) jezna nanjo namesto na svojega brezjajčnega bivšega?