Magazin > VIP
42150 ogledov

Poročna torta Alenke Košir vas bo presenetila!

Alenka Košir Instagram
Glede na razkošno poročno obleko so nekateri mislili, da bo torta tudi veličastna, a so se ušteli …

Kot smo poročali pred kratkim TUKAJ, se je v drugo poročila podjetnica, osebna trenerka, spletna vplivnica Alenka Košir, ki je večno zvestobo obljubila svojemu dolgoletnemu partnerju, nekdanjemu nogometašu Marku Jovoviću.

Poročila sta se na Krasu, v vili Fabiani, pela pa jima je Nastja Gabor. Poleg svoje razkošno bele poročne obleke je objavila tudi prikupno fotografijo, na kateri je s svojima hčerkama in hčerko svojega moža, Lino in pripisala “Moje tamale, ta najbolj zlate.” Kako se Alenka znajde pri kuhanju za sedemčlansko družino, je razkrila TUKAJ.

Na Instagramu pa je pred kratkim razkrila še eno podrobnost iz svoje poroke, in sicer poročno torto. Mladoporočenca sta si izbrala torto ‘Marie’ iz francoske slaščičarne Fetiche Patisserie. Sladka kreacija je bila bele barve in, kot je Alenka pripisala, "brez nepotrebnih okraskov."

 | Avtor:

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:18 26.junij 2023.

    Kaj če ji nedolžno bela obleka, torta,.., če je varala moža. Zdajšni mož v totalno podrejenem položaju. Me zanima, če sme na stranišče, če ona tako ne reče. ;)

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 14:12 26.junij 2023.

    Tako ga ima rada, da z vso nedolžnostjo ne sprejme njegovega priimka. Pa koga ona farba na belo?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 14:06 26.junij 2023.

    A sedaj se pa oba pišeta Košir? Pa saj ne moreš verjet, ženska brez vseh moralnih vrednot se vedno laže sebi in drugim ! Slab vzgled puncama.

Sorodne novice