Magazin > VIP
19476 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kaj se dogaja z letošnjimi pari?!

Pet parov - eden že na smrt skregan, eden tik pred velikim pokom in dva zdolgočasena.

V letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled je pri enem paru počilo že po nekaj dneh skupnega življenja. Jasmina je sredi noči zapustila spalnico in bentila cež moža. Pri tem je uporabila besede, o katerih bo Slovenija še lep čas govorila. Iz te moke zagotovo ne bo kruha ...

poroka na prvi pogled, meri, anže | Avtor: Planet TV Planet TV

Izjemno slabo kaže tudi med Primorko Meri in Štajercem Žanom. Meri moti, da Žan pije alkohol in kadi, Žana moti, da se Meri z njim pogovarja le pred kamerami. "Daje mi občutek, da ne more sprejeti mojega tempa spoznavanja," je povedala Meri in dodala, da je pod pritiskom, da bi morala že sedaj čutiti več, kot čuti. "Občutek imam, da je ne zanimam," pa je potožil mladi soprog in dodal, da nimata istega smisla za humor, kar je velika težava.

poroka na prvi pogled, blaž, tina | Avtor: Planet TV Planet TV
Tudi Tina je dala soprogu jasno vedeti, da bo njun odnos ostal na prijateljski ravni. Ko jo je Blaž vprašal, ali obstaja upanje, da se lahko njun odnos razvije v nekaj več, je Tina odvrnila: "Ne more. Že tako imava oba težave z zaupanjem in potrebujeva ljudi, ki verjamejo v zaupanje in nama lahko vplivajo zaupanje. Midva si ga ne moreva dajati."

poroka na prvi pogled, maša levačič | Avtor: Planet TV Planet TV
Z izborom Planetovih ljubezenskih strokovnjakov je zelo nezadovoljna tudi Maša, ki meni, da se njena in Matevževa energija ne bosta nikoli "poklopili". Ko sta šla na supanje, je imela Maša ves čas občutek, da njen mož v resnici sploh ne uživa v tej aktivnosti. "Najino supanje mi ni všeč, zdaj vidim, zakaj vedno raje supam sama. Vse je bilo čudno. Hotela sem le, da ga čimprej zaključiva," je povedala. 

 

Komentarjev 6
  • dizelcek 07:55 06.marec 2023.

    Bolano je že to, da grejo pred kamere v živo razkazovati svoje vsakdanje bedno življenje. Mislim pa da, nebi nihče zdržal po cele dneve s svojim partnerjem v studiu in se snemal kako lepo se imata, saj si gre človek ...prikaži več ne glede na to ali je zaljubljen ali ne, ali ga ima rad ali ne zelo na živce. Jaz sem siguren, da je s takšno oddajo režiserjem cilj pokazati gledalcem samo to, kdo se bo prej zlomil. Naivni gledalci pa samo debelo gledajo. Sam ne gledam, ker mi gre na bruhanje ob slovenskih oddajah.

  • ana77 07:00 06.marec 2023.

    Ne moram verjeti ,kakšne pare so spravili skupaj obup.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:39 05.marec 2023.

    Zakaj morate pisat o tem. Kogar zanima naj gleda te nebulozne stvari na TV, nam pa prizanesite.