Magazin > VIP
16781 ogledov

Poskočni muzikanti o Dejanovih izjavah: "Nismo se razšli na najlepši način"

dejan dogaja, pomaranče Globus Videos
Ni bilo lepo ...

Glasbenik Dejan Dogaja je bil nedavno gost ŠOKkasta, v katerem je med drugim spregovoril tudi o bolečem razhodu s Poskočnimi muzikanti, katerih član je bil dolga leta.  "Mislil sem, da bom do konca v prejšnjem bandu, pa vidim, da se v življenju lahko marsikaj spremeni. Če gremo bolj na človeške odnose, če mož in žena nista za skupaj, pa kljub temu da imata naraščaj, je morda boljše, da gresta narazen. Tako kot pri nas, s prejšnjim bandom, komadi so ostali, to so naši otroci, se bodo večno peli, vsaj  za Adijo madam imam občutek, da se bo večno pela. Potem pa greš naprej, jaz sem si sestavil nov band, dobro se razumemo, res veliko igramo, celo več kot prej. Nekako se je postavilo na svoje mesto, kot se je moglo, čeprav marsikdo takrat ni verjel. Iz enega zadnjih sestankov sem šel s trepljanjem po rami, da bo čas že pokazal," je povedal Dejan.

Razkril je tudi, da odločitev o odhodu ni bila njegova. "Rekel sem, da bom za večno ostal tam, potem pa vidiš, da res ne gre več. Ne bom si zatiskal oči, nismo se razšli kot prijatelji in marsikdo ni verjel, da bo meni uspelo. A smo med korono, v štirih mesecih ustvarili prvo skladbo in šesturni program, ki deluje še danes," je še dodal.

Za komentar na Dejanove trditve smo poklicali Poskočne muzikante, ki pa so bili z odgovorom veliko bolj skopi. "Smo brez komentarja. To sicer drži, da se nismo razšli na najlepši način, ne bi pa govoril o razlogih. Band deluje na principu družine in določene stvari je prav, da ostanejo znotraj, tako bo tudi do nadaljnjega. Trenutno nimamo volje karkoli pojasnjevati, saj smo preveč zaposleni z nastopi," je za Žurnal24 povedal Lovro iz Poskočnih muzikantov. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:50 21.junij 2023.

    Anti patičen do amena s tistim penzlnom na glavi.

  • Avatar pantani
    pantani 06:32 21.junij 2023.

    Kdor to posluša,je IDIOT!!!