Magazin > VIP
10992 ogledov

Poslovila se je ena od najbolj ekscentričnih zvezdniških mam današnjega časa

jackie stallone Profimedia
Umrla je mama igralca Sylvestra Stallona, ki si je v Hollywoodu prav tako ustvarila ime.

Glasbenik Frank Stallone, brat igralca Sylvestra Stallona, je sporočil, da je včeraj v "spanju, kot si je vedno želela“, umrla njegova 98-letna mama Jackie, znana zvezdniška astrologinja. "Bila je neverjetna ženska, ki je vsak dan telovadila, polna poguma in neustrašna. Vsi so jo imeli radi, bila je zelo ekscentrična oseba,“ je zapisal Frank.

Frank in Sly sta se Jackie rodila v njenem prvem zakonu s Frankom Stallonom, hči Toni, ki je umrla leta 2012, ko ji je bilo 48 let, pa se ji je rodila v drugem zakonu z Anthonyjem Filitijem

Kot piše USA Today, je bila Jackie prva ženska, ki je imela dnevno televizijsko oddajo o telovadbi in dvigovanju uteži v Washingtonu, pozneje pa je odrla svojo telovadnico. V devetdesetih se je začela ukvarjati z astrologijo, usodo je napovedovala celo na televiziji. 
Leta 2005 je sodelovala v britanskem Big Brotherju, v katerem je bila tudi Brigitte Nielsen, ki je bila s Sylvestrom dve leti poročena. Ženski sta si bili ves čas v laseh. Brigitte pa ji ostrih besed ni zamerila. Včeraj se je od svoje nekdanje tašče poslovila na družbenih omrežjih. "Izjemno močna, polna energije in v mnogih pogledih edinstvena ženska, in to vse do konca življenja. Žalosti me, da si odšla in da se nisem mogla posloviti. Pogrešali te bomo. Počivaj v miru, draga.“

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.