Magazin > VIP
54 ogledov

Potrdili vzrok smrti L'Wren Scott

mick jagger Profimedias
Newyorške oblasti so sporočile, da je modna oblikovalka L'Wren Scott naredila samomor.

Vzrok smrti je potrdil mrliški oglednik. Policija je že v ponedeljek, ko so odkrili njeno truplo, povedala, da izključujejo umor. Samomora pa niso hoteli potrditi, ker niso našli poslovilnega pisma.

Nekateri lokalni novinarji so včeraj povedali, da dvomijo, da si je L'Wren vzela življenja. Po njihovem mnenju je umrla med avtoerotično spolno igrico. Pravijo, da je nenavadno, da bi se 191 centimetrov visoka ženska obesila na kljuko.

Scottova, ki je bila globoko zadolžena, se je obesila na kljuko vrat, njeno truplo pa je odkrila asistentka.

Mick za smrt izvedel med večerjo

Skupina The Rolling Stones bi morala včeraj začeti turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji, a so jo  do nadaljnjega odpovedali.

Mick Jagger, ki je bil s Scottovo 13 let v zvezi, je za njeno smrt izvedel med večerjo v razkošni restavraciji Coco's v avstralskem Perthu. Tja je prišel v družbi mlajšega moškega. Slabo uro pozneje se je pripeljala neka ženska in pohitela v restavracijo, ki jo je nekaj trenutkov pozneje zapustil vidno pretreseni in prebledeli Jagger.

Bobnar Stonesov Charlie Watts je za zdravje 70-letnika zelo zaskrbljen. "Ne počuti se dobro. Kot da ne bi bil tukaj. Njena smrt je bil velik šok," je povedal Watts.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.