Magazin > VIP
41 ogledov

Požar obsojen, Čepinova vesela

Bojan Požar Mediaspeed.net
Urška Čepin proti Bojanu Požarju. "Pravica je zmagala," pravi Čepinova, ki je Požarja tožila zaradi opravljanja.

Sodnik Marjan Pogačnik je Bojana Požarja, ki mu je grozila celo zaporna kazen, obsodil na denarno kazen v višini 7.500 evrov. Proti novinarju je zasebno kazensko tožbo vložila Urška Čepin, in sicer zaradi kaznivega dejanja opravljanja; gre za kaznivo dejanje zoper čast in dobro ime oziroma raznašanje zadev iz osebnega in družinskega življenja, ki lahko škodijo časti in dobremu imenu.

Spomnimo, da se je Požar na Okrožnem sodišču v Ljubljani znašel zaradi nazornih videoposnetkov, ki jih je aprila lani objavil na spletni strani Pozareport.si. Posnetki prikazujejo Čepinovo med opravljanjem erotične masaže.

"Bil je spoznan za krivega. Končno lahko po dveh letih rečem, da sta pravica in resnica zmagali.  Pravici je bilo zadoščeno. Zelo zelo sem vesela," je za nas povedala Čepinova.

"Nisem posegal v njeno zasebnost"

"Nimam volje, da bi komentiral sodbo, ki mi je bila izrečena v procesu, zaprtem za javnost. Postopek še ni končan. To je prvostopenjska odločitev. Po mojem mnenju bo ta odločitev v naslednjih instancah zanesljivo spremenjena, saj je vse, kar sem objavil, resnično. To je evidentno. Če objava novinarja drži, zaradi tega ne more biti obsojen. Zato sem prepričan, da bo zadeva padla. Da nisem posegal v njeno zasebnost, pa dokazujejo ti posnetki, saj  zadevajo njeno poslovno dejavnost," je za Žurnal24 povedal Požar in napovedal pritožbo.

Komentarjev 3
  • mrki 13:58 11.oktober 2013.

    vse je še vedno na netu ! zato ne vem kaj je sodnik Mislu na take posnetke ! A je to dobro ime? http://www.kurir-info.rs/politicari-kod-urske-na-seksu-clanak-198344

  • spenjac 13:28 11.oktober 2013.

    ne, zameril se je tonetu ropu. njemu se pa ni dobro zameriti.

  • sivka 10:48 11.oktober 2013.

    si se zameril sodni veji!