Magazin > VIP
1034 ogledov

Prah okoli Alenkine in Anžetove poroke se še ni polegel

alenka gotar, anže šuštar Osebni arhiv
Poroka Alenke Gotar in Anžeta Šuštarja. Oglasili so se člani Ansambla Jureta Zajca.

Člani Ansambla Jureta Zajca so se odzvali na besede Anžeta Šuštarja, ki je v oddaji Dobro jutro povedal, da so poskušali "člani njegove širše družine in pripadniki ansambla“ njegovega "bratranca“ vdreti na njegovo poroko.

Ansambel Jureta Zajca te besede zanika: "Dragi naši, včeraj so v oddaji Dobro jutro in kasneje tudi v drugih medijih na račun članov našega ansambla priletele hude obtožbe, saj naj bi preteklo soboto "delali galamo" in "poskušali vdreti na poroko g. Anžeta Šuštarja in mag.art Alenke Gotar Šuštar."
Zdaj pa takole: Z Alenko in Anžetom že od novega leta nismo več v stikih, za poroko smo člani ansambla Jureta Zajca izvedeli šele včeraj. VSE Anžetove obtožbe izrečene na naš račun v oddaji Dobro jutro SO LAŽI, ki so nas globoko prizadele. Alenki in Anžetu želimo veliko sreče na njuni življenjski poti.“

Skupna izjava Alenke Gotar in Anžeta Šuštarja

Oglasila sta se tudi Alenka in Anže, ki pravita, da je prišlo do velikega nesporazuma.

"Pred pol ure smo izvedeli, da je prišlo do grdega izkoriščanja imena Jureta Zajca in s tem namerno škodovanje Ansamblu Jureta Zajca, Alenki Gotar in Anžetu Šuštarju ter Gradu Strmol.
Na poroko Alenke Gotar in Anžeta Šuštarja na Grad Strmol je prišla oseba, ki se je varnostnikom izdajala za Jureta Zajca in želela vdreti na poroko. Za to smo izvedeli v nedeljo zjutraj in to je prišlo tudi v medije," sta glasbenika zapisala na Facebooku in dodala: "Prišli smo zadevi do dna in izkazalo se je tole: Ker je varnostnik osebo s spremstvom hitro ustavil in preprečil vstop na Strmol, so hitro obrnili in odšli. Do Alenke in Anžeta je prišla informacija o poskusu vdora, brez da bi se varnostnik natančno prepričal, ali je to res bil Jure Zajc ali ne in naprej podal nepreverjene informacije. In tako je prišla v medije napačna informacija o tem, kdo je hotel škodovati in vdirati na poroko, s tem oblatil ime Jureta Zajca in članov njegovega ansambla ter zavesti Alenko Gotar ter Anžeta Šuštarja in s tem namerno škodovati odnosom med imenovanimi, delati razdor med njimi. Predvsem pa škodovati ugledu vseh udeleženih." Anže se je ob tem še opravičil za svoje izjave. "Mislim, da vsi skupaj: Jure Zajc, Ansambel Jureta Zajca, Alenka Gotar, Anže Šuštar in Grad Strmol strogo obsojamo to skrajno neokusno dejanje, ki se je zgodilo."

Komentarjev 13
  • Boris Odreitz 12:15 03.oktober 2015.

    res je ampak to so kmetijske zdrahe iz kmetijske zadruge :Jureta Zajca, Alenki Gotar in Anžetu Šuštarju ter Gradu Strmol. heheh

  • Boris Odreitz 12:14 03.oktober 2015.

    Čakte malo a je to morda kmetrija hehehe :>)

  • Boris Odreitz 12:13 03.oktober 2015.

    ja res je pa peti tudi ne zna in niti glasu in razpona nima. Lahko nas je stram Slovensrtva če so taki "slavni" slovenci tako široki, z tako "široko" razgledanostjo in resursi na svojem področju. Še vsak zadnji amaterssv ...prikaži večsv anonimnosti jih poje prav vse v kvalitetah seveda pred vsem glasbenih.