Magazin > VIP
61404 ogledov

Predsednica državnega zbora na proslavi priredila mali šov

slavnostna seja Državnega zbora od dnevu državnosti Državni zbor/Torkar Rok
Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je ob prihodu na osrednjo državno proslavo pred dnevom državnosti priredila pravi mali šov.

Na Kongresnem trgu se je včeraj zvečer odvila proslava pred današnjim dnevom državnosti. Udeležili so se je predstavniki političnega vrha, med drugim predsednik države Borut Pahor, predsednik državnega sveta Alojz Kovšča in predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. 

Prav slednja pa je storila nekaj, česar še nismo videli. Med hojo po rdeči preprogi, se je v trenutku, ko je zaslišala aplavz, ustavila, se obrnila proti občinstvu in jih z dvigom rok pozvala k ploskanju. Takšnega obnašanja na državni proslavi nismo vajeni, ga pa lahko opazujemo na filmskih premierah in podelitvah raznih nagrad v šovbiznisu. 

Njen prihod je sprožil veliko odzivov tudi na družbenih omrežjih. "Prosim, naj ji nekdo predstavi vsaj osnovna protokolarna pravila. Državna proslava vendarle ni brucovanje. Čeprav je Svoboda, mora obstajati nek odnos do spoštovanja države in njenih simbolov," je zapisal Božo Predalič. 

To ni prvič, da je razburila javnost. Kritike so nanjo letele tudi zaradi izbire menda preveč živih barv oblačil. Začelo se je že na ustanovni seji novega sklica DZ, ko je imel obute rdeče salonarje. Kako se je odzvala na kritike, lahko preberete v članku Klakočar Zupančič s temi besedami zaprla usta kritikom njenih oblek

Komentarjev 110
  • bljitva 20:07 25.junij 2022.

    neuravnovešena telebajska iz Brežic, bi bila rada diva, v resnici je pa navadna kmetica s težkimi osebnostnimi motnjami.

  • AnGus 17:58 25.junij 2022.

    Kar si o tem mislim, bom raje zadržal zase. Ni vredno komentarja.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 15:18 25.junij 2022.

    Kva je SDS-ovske koprive, a ni dnarja za bencin in za morje, da ste se vsul iz kleti na tale portal. Verjemte mi, da če bi prijahala Irglca naga na belmu konju nihče tut omenu ne bi babe, vsi bi ...prikaži več sočustvovali s konjem, ker mora nositi na hrbtu tak gnoj!!