Magazin > VIP
8837 ogledov

Prej na naslovnici najbolj znanih revij, sedaj brezdomka

Nastasia Urbano Facebook
"Živela sem kot kraljica,“ pravi nekdanja manekenka, ki sedaj živi na ulicah Barcelone.

Nastasia Urbano je nekoč na leto zaslužila milijon dolarjev. Za ta denar je delala pičlih 20 dni, priznava. Njen obraz se je pojavljal na naslovnicah različnih revij, med drugim tudi na naslovnici Vogua, Yves Saint Lauren pa jo je najel za oglaševalsko kampanjo za parfum Opium. Delala je z največjimi imeni modne industrije in se družila z velikani šovbiznisa, kot so Jack Nicholson, Roman Polanski, Don Johnson in Andy Warhol. Že pri dvajsetih je živela življenje, o katerih lahko večina od nas le sanja, a pravljica se je zanjo hitro končala. "Bila sem v vseh revijah. Vsi so me oboževali.  /.../ Z Davidom Keithom, s katerim sem bila v zvezi, bi morala na poroko Madonne in Seana Penna, a sva se tistega dne zbudila z mačkom in nisva bila zmožna zapustiti postelje. Imela sem vse, živela sem kot kraljica,“ je za Daily Mail povedala 57-letnica.



Njeno življenje se je spremenilo, ko je spoznala moškega, s katerim se je pozneje poročila in mu rodila otroke. "Vse je plačeval z mojim denarjem. Dva dni po tem, ko sva se spoznala, je hotel, da kupim bmw-ja. Podpisala sem ček. Bila sem zaljubljena.“

Urbano, ki ima depresijo, pravi, da so jo že nekajkrat vrgli iz stanovanja, ker nima denarja za najemnino. Sedaj spi na kavčih prijateljev ali na hodnikih pred bankami, kjer stojijo bankomati. "Rada bi živela in ne le preživela. Sita sem beračenja. Vsi so me zapustili. To me ne preseneča,“ je še izjavila Urbano.

Za njeno usodo sta slišala dva nekdanja sodelavca, Hernando Herrera in Ruth Schuler, ki sta ji pripravljena priskočiti na pomoč. Herrera je obljubil, da ji bo pomagal poiskati službo, saj ve, da ima neprecenljive izkušnje.

 

Komentarjev 3
  • Snežinko 13:37 06.februar 2019.

    Ja.... miljon na leto je veliko več, kot večina smrtnikov dobi v celem življenju. Če bi živela normalno, bi imela še zdaj preveč, ne samo dovolj. Tako pa - kaj naj rečem, dobila je, kar ji gre. Pogoltnost nima meja...