Magazin > VIP
84664 ogledov

Prepoznate to znano Slovenko?

Nina Radi Instagram
Marsikdo je namreč ni.

Nino Radi smo lahko spremljali v šovih Sanjski moški in Kmetija. Znana je tudi po tem, da s svojimi sledilci redno deli svoje zdravstvene težave in jih spodbuja, da so tudi sami osredotočeni na svoje zdravje. Prebolela je raka na materničnem vratu, čez je dala tudi operacijo jajčnika in trenutno prejema hormonsko terapijo, konec leta je operirala tudi sinuse.

Ko smo jo vprašali, kako, kljub temu da veliko časa preživi v bolnišnici, ohranja pozitiven pogled na življenje, nam je zaupala: "Veliko berem motivacijske knjige, prakticiram hvaležnost, pomaga mi tudi tek. To mi je pomagalo tudi takrat, ko sem imela raka in sem bila depresivna."

Nedavno pa je Nina na Instagramu delila svoje fotografije iz otroštva, iz katerih je razvidno, da je njena naravna barva las črna. "Takoj v srednji šoli sem se začela barvati v svetlo," je zapisala. Radijeva meni, da je njena polt zelo svetla in je bila zato s črnimi lasmi videti bolj bleda. K zadnji fotografiji z rojstnega dne pa je pripisala: "Sedaj sem se spomnila, da sem imela v osnovni šoli več kilogramov, kot jih imam sedaj pri 34. letih. Oblačila od takrat so mi še vedno prav oz. nekatera prevelika."

Podobnosti med prej in sedaj skoraj ni, mar ne?

Nina Radi | Avtor: Instagram Instagram

Nina Radi | Avtor: instagram instagram

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Toma 10:37 03.marec 2024.

    Ni vsaka Nina Nana znana!

  • sam1 09:24 03.marec 2024.

    Včasih je bilo na celem svetu poznanih bolj malo "znanih" oseb,ki so morale za ta naziv storiti res nekaj velikega,kar je pustilo pečat na celem svetu. Pri nas je že vsak debil,ki se udeleži nekega šova,ki ga gleda peščica gledalcev,znani ...prikaži več slovenec ali slovenka......