Magazin > VIP
34346 ogledov

Presenečenje: Charlene se seli v Ženevo, otroka ostajata pri Albertu

knez albert, princesa Charlene Profimedia
Revija razkriva podrobnosti pogodbe med knezom Albertom in princeso Charlene.

Ko se je že zdelo, da se v kneževino vrača mir, je francoska revija Voici objavila pikantne informacije. Charlene naj bi se odločila za novo življenje. Če gre verjeti mediju, bo dobila letno apanažo v višini 12 milijonov evrov, svojo ekipo zaposlenih in se preselila v Ženevo. Otroka, 7-letna Jacques in Gabriella, ostajata v Monaku, kjer obiskujeta šolo. 

princesa charlene, knez albert Ni več taka Magazin Prve fotografije Charlene po zdravljenju skrb vzbujajoče

Čeprav bosta s soprogom živela ločeni življenji, se bo Charlene morala kdaj pa kdaj vrniti v kneževino, predvsem takrat, ko bodo na sporedu reprezentativni dogodki kot na primer nacionalni prazniki.

V pogodbi naj bi bila tudi posebna klavzula, ki se tiče Albertove sestre Caroline, s katero se Charlene menda od samega začetka ne razume najbolje in je sedaj ne želi več videti.

knez albert, princesa Charlene Magazin Charlene in Albert: Strokovnjak razložil, kaj se dogaja v njunem odnosu

 

Komentarjev 4
  • mici79 08:51 10.maj 2022.

    saj se je vedelo, da je ženskar in čudak, preden je tole sploh spoznal. Ima en kup otrok od prej, pa vse sort se je pisalo po časopisih. Dvomim, da jo je prisilil, da se mora poročiti z njim. Je ...prikaži več pa pred poroko najbrž že vedela, da bo morala roditi "prestolonaslednika", in da ne bo živela običajnega življenja, pa da to ne gre z njenim "divjim" karakterjem. A to si ženske želijo bit princese, da grejo v tak zakon, al kako?Tko kot meghan, ki se je tolk matrala dobit princa, zdej jo pa vse moti...

  • leonardo 14:10 09.maj 2022.

    Ko brat podleže sestram in se ne zna zavzeti za ženo oziroma družino.

  • Pišmevuh 10:26 09.maj 2022.

    Kako bo te živela s tem drobižem?