Magazin > VIP
3687 ogledov

Presenečenje: Meghan Markle lahko zadiha

meghan markle, princ harry Profimedia
Dve osebi, ki sta vojvodinjo obtožili ustrahovanja, sta umaknili svojo izjavo.

Avtorja biografije Finding Freedom, Omid Scobie in Carolyn Durand, trdita, da sta dva nekdanja sodelavca zakoncev Sussex, ki sta Meghan Markle obtožila ustrahovanja, umaknila obtožbi. 

The Times je marca poročal, da je nekdanji svetovalec vojvodinje, Jason Knauf, zaradi njenega neprimernega obnašanja do  podrejenih vložil pritožbo. Kanuf trdi, da sta dva asistenta zaradi ustrahovanja dala odpoved. Meghanina ekipa je obtožbe takoj zavrnila. "Poglejmo resnici v obraz – gre za načrtovano kampanjo, ki temelji na zavajajočih in škodljivih dezinformacijah in s katero želijo vojvodinji škoditi. Razočarani smo nad tem, da so objavili takšno klevetanje.“ Meghan naj bi napad razžalostil, saj se je kot nekdanja žrtev ustrahovanja zavzemala za vse tiste, ki so doživeli podobno trpljenje, so še dodali.

Nekaj dni po objavi obtožb sta Harry in Meghan sedla pred kamero in odgovarjala na vprašanja Oprah Winfrey ter svet šokirala z izjavami o stanju na dvoru.

Dvor je po objaviKnaufovih  obtožb sporočil, da bodo sprožili uradno preiskavo. Izsledke naj bi predstavili že junija, a se je preiskava zavlekla. Javnost naj bi bila o rezultatih preiskave obveščena naslednje leto.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.