Magazin > VIP
7673 ogledov

Pretresljiv video nekdanjega lomilca src vam bo naježil kožo

val kilmer Profimedia
Igralec je pravi borec.

Igralec Val Kilmer se je v New Yorku udeležil prireditve, na kateri je bil nagrajen za svoje humanitarno delo. Zvezdnik, ki je pred leti zbolel za rakom na grlu, je bolezen premagal, govoriti pa brez cevke za govorjenje ne more več. Kljub temu je Val stopil na oder in imel govor. Igralec smisla za humor ni izgubil. "Ne bom dolgo govoril, ker ne morem dolgo govoriti,“ je nasmejal vse prisotne. Četudi je moral govor večkrat prekiniti, ga je dokončal, kar dokazuje, da je pravi borec.

Val Kilmer ga prepoznate? Magazin Val Kilmer ni bil nikoli videti huje

Igralec sprva ni žele priznati, da ima raka. Poročanja o njegovi bolezni so bila včasih naravnost bizarna. Med drugim se je govorilo, da je raka poskušal premagati z molitvijo in da je odklanjal zdravniško pomoč.

Pred enim letom je ameriški tabloid Radar poročal, da se je rak razširil na možgane. Vala so takrat ujeli na invalidskem vozičku. Poleg tega se je govorilo, da njegovo bitje srca 24 ur na dan spremljajo s prenosnim merilnikom EKG (elektrokardiograf) in da se skriva pred javnostjo, ker ne želim, da bi ljudje videli, da je le še senca igralca, ki ga poznajo. Glavo si je zato, kadar vidi paparace, že večkrat pokril z jakno.

Kilmer se sedaj ne skriva več. RTL poroča, da ga bomo videli celo v nadaljevanju filma Top gun, s katerim je zaslovel po vsem svetu.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.