Magazin > VIP
48 ogledov

Pri Dremljevih ne bo daril

rebeka dremelj Facebook
Rebeka Dremelj pravi, da njena družina letos ne bo nasedla brezglavemu potrošništvu.

Rebeka bo denar, ki bi ga sicer zapravila za darila, dala v dobrodelne namene. "Pri nas letos niti Miklavž niti Božiček ne nosita daril, temveč hrano, ki jo v sredo peljemo v skladišče Anina zvezdica / Ana's Little Star. Težko je verjeti, da obstajajo ljudje, ki nimajo za osnovno potrebo življenja – hrano,. še težje pa je verjeti in razumeti, da obstajajo otroci, ki za zajtrk nikoli ne bodo pojedli kosa kruha, namazanega z nutelo, ker je to prevelik luksuz. Zato se je moja družina odločila, da letos ne nasede brezglavemu potrošništvu in nekaj naredi za morda boljši jutri,“ je na Facebooku zapisala Dremljeva, ki je svoje oboževalce pozvala, naj sledijo njenemu zgledu.

"Apeliram na vse vas, dragi moji … Če imate možnost, da namesto brezglavih daril kupite kilogram soli, marmelado, nutelo ... ter to podarite komu, ki si tega ne more privoščiti, mi verjemite, da boste ponosni in zadovoljni sami s sabo. Včeraj, ko sem polnila voziček v trgovini, sem se počutila tako zelo izpopolnjeno, da težko opišem z besedami. Saj vem, da je to vse skupaj le kaplja v morje za boljši jutri, ampak saj se strinjamo, kajne … zrno na zrno pogača .... Anina zvezdica je organizacija, ki za razliko od večine ne sprejema denarja, ampak le hrano z daljšim rokom trajanja. Zato mi vliva upanje, da tokrat le gre vsa pomoč v prave roke. DAJMO, EKIPA, ZDRUŽIMO MOČI IN NAREDIMO NEKAJ ZA TISTE, KI SI SAMI NE MOREJO VEČ POMAGATI. NIKOLI SE NE VE, KDAJ BOMO MI ODVISNI OD DOBRIH LJUDI ... HVALA.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.