Magazin > VIP
11038 ogledov

Prijatelj o razlogih za prezgodnje slovo Elvisovega vnuka

benjamin keough Profimedia
Benjamin Keough si je preteklo nedeljo sodil sam. Pridružil se je tragičnemu "klubu 27".

Lisa Marie Presley, edinka velikega Elvisa Presleyja, je pretekli teden izgubila sina Benjamina. 27-letnik si je po zabavi v svoji vili s strelnim orožjem sodil sam.

Pred njegovo smrtjo so se zaslišali kriki, več o tem si lahko preberete TUKAJ.

O razlogih za njegovo prezgodnjo smrt je za People spregovoril Benov prijatelj, glasbenik Brandon Howard, ki pravi, da edini vnuk kralja rock'n rolla ni zdržal pritiska, ki ga je imel kot član te izjemne glasbene družine. 

benjamin keough Magazin Dramatični trenutki pred smrtjo edinega Elvisovega vnuka

"Težko je, če imaš zaradi družine velik pritisk in moraš upravičiti svoje ime. To je velik pritisk. Kot bi te silili v to, da postaneš glasbenik, igralec. Zanj je bilo dobro, da je lahko odšel v svet in si našel svoje prijatelje. Ne veš pa, kaj vse lahko to sproži,“ je povedal in razkril, da je imel Ben depresijo. Kljub svojim težavam pa je bil 27-letnik njemu in drugim vedno dober prijatelj. "Vedno je vsem pomagal. Ne glede na situacijo je bil on tisti, ki je več tednov spal na tvojem kavču, dokler se nisi počutil bolje."

ben keough Magazin Umrl Elvisov vnuk, dočakal je le 27 let

Joonglaa star | Avtor:


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.