Magazin > VIP
8873 ogledov

Prijatelji po smrti Matthewa Perryja močno zaskrbljeni za Anistonovo

jennifer aniston, matthew perry Profimedia
Dve smrti v roku enega leta.

Jennifer Aniston in Matthew Perry sta imela posebno vez, o kateri je pisal tudi v svoji avtobiografiji. Ona je bila tista, ki mu je nastavila ogledalo in mu povedala, da vsi vedo, da ima težave z alkoholom, ter mu stala ob strani, ko se je boril z odvisnostjo. 

Bila sta več kot soigralca, bila sta prijatelja. Njegova smrt je zvezdnico močno prizadela, je povedal vir iz filmske industrije. "Od peterice je smrt Jennifer in Courtney najbolj prizadela. Jennifer se z njo težko spopada," je dejal vir. Leta 2004 je Aniston v nekem intervjuju, ko je beseda naletela na Matthewa, celo zajokala ob misli, da bi ga izgubila.

Zvezdnik je umrl 28. oktobra. Utopil se je v džakuziju. 

To je že druga tragedija, ki je zvezdnico doletela v zadnjem letu. Lanskega novembra je izgubila očeta, igralca Johna Anistona, ki je umrl v starosti 89 let. "To je bila druga velika izguba v manj kot enem letu. Pred vrati je obletnica smrti njenega očeta. Niti te še ni prebolela, ko jo je udarila še ta tragedija."

Jennifer in njen oče sta si bila zelo blizu. Igralka celo pravi, da ji je po smrti poslal sporočilo. V njegovo krsto je položila kristal, ki ga je dolgo nosila v jakni. Po pogrebu je prah tega kristala našla na stolu v svoji hiši. "Čutim, da je blizu," je povedala Aniston.

 

Komentarjev 2
  • Pierre 15:01 09.november 2023.

    Skoraj VSI članki v Magazinu so DEBILNI, milo rečeno....

  • Ender3 13:51 09.november 2023.

    Ta avtor je resnično idiot s temi prispevki...