Magazin > VIP
12741 ogledov

Princ Andrew teh fotografij ne bo vesel …

princ andrew Profimedia
Nov udarec za kraljevo družino.

Včeraj so ameriške oblasti aretirale dva paznika zapora, v katerem si je razvpiti pedofil Jeffrey Epstein sodil sam, ker kar osem ur nista preverila ali preštela zapornikov. Ljubitelji teorij zarote sicer dvomijo v uradno razlago, da si je Epstein, ki se je nekoč družil z najbogatejšimi in najbolj vplivnimi ljudmi na svetu, med njegovimi dobrimi znanci so bili Bill Clinton, Donald Trump in princ Andrew, sodil sam. So ga vplivneži ubili, ker je imel pikantne informacije? 

Britanski princ je sicer v intervjuju za BBC skušal oprati svoje ime, a mediji se strinjajo, da si je naredil medvedjo uslugo. Govorijo celo o "PR katastrofi". Princu Virginia Giuffre očita, da je imel z njo dvakrat spolne odnose, prvič, ko je bila stara 17 let. Andrew obtožbe zavrača in pravi, da se ne spominja, da bi dekle sploh kdaj spoznal. Tistega večera, ko naj bi potekala zabava, na kateri je bila posneta skupna fotografija, za katero princ pravi, da je po vsej verjetnosti ponaredek, je bil doma. "Bil sem z otroki. Beatrice sem ob štirih ali petih peljal na zabavo v Pizza Express v Wokingu. Z vojvodinjo (Sarah Ferguson), ki je bila takrat odsotna, sva imela preprosto pravilo – če enega ni bilo, je bil drugi doma.“

Zanimiv je bil tudi njegov odgovor na Virginijino trditev, da se je "močno potil“. "V tistem času se nisem potil, ker sem med Falklandsko vojno, ko so streljali name, utrpel prekomeren izliv adrenalina. Znojenje je bilo zame skorajda nemogoče,“ je povedal Andrew.

Po Twitterju pa so razširile fotografije iz leta 2007, na katerih se princ zabava v Saint Tropezu, med drugim mu je družbo delala oblikovalka Chris Von Aspen. Oglasila se je tudi očividka, ki se je s princem tistega večera pogovarjala. Povedala je, da se je znojil in tudi na teh fotografijah je videti, da mu je bilo ob brhkih dekletih vroče ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.