Magazin > VIP
31023 ogledov

Princ Harry bratu in Kate poslal sporočilo, Williamov odgovor je bil hladen

Harry William Reuters
Mediji poročajo, da sta princ Harry in njegova soproga Meghan za Katino bolezen izvedela iz medijev.

Kmalu po objavi sporočila valižanske princese, v katerem je razkrila, da ima raka, sta se javnosti oglasila zakonca Sussex. V izjavi za medije sta zapisala: "Želimo si zdravja in ozdravljenja za Kate in družino ter upamo, da bodo to lahko storili zasebno in v miru.

Mnogim se je zdela izjava precej neosebna. Morda jih bo potolažilo dejstvo, da je Harry bratu poslal precej bolj sočutno sporočilo, v katerem je družini zaželel vse najboljše in mu izrekel podporo. "Harry in Meghan sta bila v stiku z Williamom, vendar je bilo njuno zasebno sporočilo le preprost izraz sočutja in ni vsebovalo nobenega predloga, da bi se brata morala pomiriti in pozabiti na preteklost," je povedal avtor Tom Quinn"Preveč je še negativnih čustev. William, ki je še vedno prizadet zaradi vsega, kar je izustil Harry, se je na sporočilo odzval, vendar je odziv v veliki meri oblikovala palača, zato ne spominja na srčno komunikacijo, ki bi jo pričakovali med bratoma. Gre bolj za komunikacijo med dvema rahlo previdnima diplomatoma," je še dodal. 

Odkar je Harry izvedel za očetovo bolezen, naj bi si še bolj želel zbližanja z družino, ki pa je okoli sebe očitno zgradila debel zid, ki ga bo pobegli modrokrvnež le težko razbil.

Komentarjev 3
  • Ender3 15:52 27.marec 2024.

    Pa koga to zanima..Žurnalizem se enači z rumenim tiskom..

  • Toma 11:37 27.marec 2024.

    Kdaj bodo posneli žajfnico?

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:53 27.marec 2024.

    Nezanimivo,halooo